En vaskemaskine der bruger mindre vand og strøm

I industri kan der være behov for omhyggelig og effektiv vask, hvor man kan være sikker på, at tøjet er helt rent og fri for bakterier. Mange steder er det vigtigt med god hygiejne, det gælder blandt andet i restaurationsbranchen, på hospitaler og mange andre steder. For at opnå denne sikkerhed om hygiejne kræver det en industrivaskemaskine. Industrivask kan nemlig holde en varm og stabil temperatur selv ved store mængder af vasketøj, hvilket der er på store arbejdspladser. Det er muligt at finde professionelle industrivask med stor kapacitet og ekstrem effektivitet. En vaskemaskine bliver udsat for hård belastning, og derfor skal den være i god kvalitet.

En vaskemaskine med høj kapacitet

Det er meget forskelligt, hvor stort behov der er i forhold til kilo af tøj. På store arbejdspladser kan der være behov for store industrivaskemaskiner. Der findes maskiner, der kan klare en kapacitet på op til 125 kilo. På den måde er der en industrivask, som lever op til arbejdspladsens krav og behov. Almindelige husholdningsmaskiner er ikke som sådan egnet til erhvervsbrug, det vil kun være en løsning, som fungerer på kort sigt. Denne type er ikke designet eller konstrueret til at vaske store mængder af tøj hver dag. Derfor kan det i mange tilfælde være nødvendigt med en industrivask.

En billigere regning

En industrivask er på mange måder en god investering, idet man kan undgå hyppige driftsstop, eller tøj der ikke er blevet vasket godt nok igennem. På den måde undgår man også skyhøje regninger til vand- og varmeforbrug. Fordelen ved en industrivask er, at den bruger langt mindre vand end en almindelig vaskemaskine, derudover bruger den også mindre strøm. Derfor kan en industrivask være en positiv investering, og så kan det også mærkes i regnskabet, hvor der vil komme en billigere regning på vand og strøm.