Sikkerhed i top til større vejprojekter

Som virksomhed, der arbejder med trafikløsninger og vejarbejde, ved I allerede, hvor vigtigt det er, at der er styr på sikkerheden. Det gælder ikke kun de trafikanter, der kører forbi jer, men mindst lige så meget jeres vejarbejdere, der går og arbejder på de projekter, I har kørende. Specielt på veje, hvor bilerne kan køre med høj hastighed er det vigtigt, at I har overvejet alle aspekter for sikkerhed.

Der findes mange forskellige trafikværn, der kan sættes op, mens I arbejder på de projekter, I er hyret ind til. På den måde er I med til at skabe sikkerhed for jeres vejarbejdere, men også for eventuelle bløde trafikanter, der måtte komme i nærheden. Det gælder især, hvis det er langs landeveje eller i byer. På motorvejen er det lige så vigtigt, at der er spærret af, men her er det naturligvis primært jeres vejarbejdere, der er i fokus for sikkerheden.

Vælg de rette materialer

Der findes trafikværn i flere forskellige materialer. De har hver især deres egenskaber at gøre godt med, så det kan for jer godt betale sig at kigge lidt på, hvad de hver især kan. I kan for eksempel vælge at investere i trafikværn i enten beton eller stål. Den bedste løsning er faktisk at vælge de to materialer i kombination. På den måde får I trafikværn, der er modstandsdygtige, men har lang levetid.

Problemet med trafikværn i ren beton er typisk, at de bliver skadet eller skaller af. Det er ensbetydende med, at de skal kasseres. Ved at tilføje en kasse af stål, som danner ramme omkring betonværnet, får I at gøre med et trafikværn, der bliver væsentligt mere modstandsdygtigt og robust, ligesom I forlænge levetiden væsentligt. Du kan også vælge lettere trafikværn, der er praktiske i forhold til transport og opsætning – her kan I fylde op til 750 meter trafikværn på én lastbil.