Blev inspireret: indretningen af dit badeværelse

Vil du forvandle dit badeværelse til et afslappende og luksuriøst sted? Du behøver ikke bruge tusindvis af dollars på en renovering for at få det til at ske. At skabe et mere luksuriøst badeværelse er ikke så svært. Du kan forvandle dit badeværelse til din egen personlige spa på en nem måde.

Tips til dit luksuriøse badeværelse

Det første du kan gøre er at dæmpe lyset. Med en blød belysning, er let for øjnene at berolige sig. For at indfange denne afslappende stemning på dit eget badeværelse skal du installere en lysdæmper, så du kan skrue ned for lyset, når du vil skabe en mere rolig atmosfære. Sæt også nogle smukke stearinlys frem, som vil give en god stemning.

Din lugtesans har en stor effekt på at skabe en afslappende oplevelse. Stearinlys en fantastisk måde at opnå en beroligende glød og duft på, men du kan også bruge aromaterapi, hvis du foretrækker det og gøre brug af duftende olier.

Naturen er beroligende, og derfor kan man også sætte planter og blomster i badeværelset, som er med til at give en afslappende energi. Inkorporere noget grønt og gøre badeværelset skønnere.

Rod forårsager mere stress, så organiser din dit badeværelse ved at samle al tilbehør sammen. Find også et flot spejl, der vil passe ind i badeværelset lige her http://spejlbutikken.dk.

Du behøver ikke have et stort badeværelse for at inkorporere en siddeplads. En lille bænk eller skammel vil være tilstrækkelig. Dette vil give dig et dejligt sted at tage fugtighedscreme på eller sidde, mens du laver behandling for dine fødder. Det vil også give badeværelset en mere luksuriøs appel.

Bliv afslappet i hjemmet

Det er rart at komme hjem efter en lang dag og kunne være et sted, der kan være afslappende.

Mange mener at badeværelset er dette. Derfor er det også vigtigt, at man gøre det så hyggeligt som muligt.