Fra almindeligt badeværelse til lækkert wellness rum

Du går måske med drømmen om, at lave dit gamle badeværelse om til et smukt og æstetisk badeværelse? Men du tænker måske også: ”Det kan jeg ikke finde ud af” eller ”det kommer til at koste alt for mange penge”. Det kræver faktisk ikke mere end en weekend og lidt knofedt, at lave dit almindelige badeværelse om til at smukt og lækker wellness badeværelse. Følg med her, for at få inspiration til, hvordan du kan ændre looket på dit, måske lidt kedelige, badeværelse.

Find inspiration på de sociale medier

Det første du skal gøre, er at finde inspiration til, hvilken slags badeværelse du godt kunne tænke dig. Der findes masser af inspirationskilder på de sociale medier, som fx Instagram og Pinterest. Hver eneste dag, er der influenceres der deler skønne billeder og videoer af deres indretning. Og her kan man altså få masser af inspiration. Pluk lidt inspiration her og der, og sammensæt din helt egen stil.

Knofedt og gåpåmod

Tag familien eller vennerne under armen, og gå i gang med at fixe badeværelset. Hvis du er træt af at se på de gamle badeværelsesfliser, kan det være en god ide at skifte dem ud. Her kan du eventuelt bruge sandstens fliser. De giver et flot og rustikt look på badeværelset. Hvis du dog ikke føler for at brække alle fliserne op, og sætte nye på, kan man sagtens male de fliser der sidder på væggen og gulvet i forvejen. Vælg en flot, måske lidt mørkere farve. På den måde får man dannet en huleffekt i badeværelset. Hvis I går dette, er det vigtigt med noget ordentligt belysning. Så er der også godt lys til når der skal sættes hår og lægges make-up.

Lav også en lækker finish, som armatur i guld eller sort, dekorer med levende lys og buketter af tørrede blomster.