DESIGNFORDELE MED JUAL FRAME-LINE

JUAL Frame-line produceres i zink, kobber og blankt aluminium, som er præ- eller pulverlakeret. Du kan vælge blandt alverdens farver, så du kan få det helt rigtige udtryk på inddækningen passende til resten af byggeriet.

Kombinationen giver dig og din kunde mulighed for at skabe præcis den stil og det udtryk, I ønsker på byggeriet. Måske ønsker I en elegant farve eller et materiale, der stilfuldt fader ind i byggeriet. Måske ønsker I en markant løsning, der giver byggeriet ekstra kant.

Ligegyldig hvilken løsning, du og din kunde ønsker, leverer vi med JUAL Frame-line et standardsystem på specialmål, der med inddækningen af vinduer og døre giver byggeriet personlighed, livsnerve og sjæl.

QUAD og SOLO

De to modeller inden for JUAL Frame-line verdenen kaldes for QUAD og SOLO, hvor QUAD fungerer som inddækningen af vinduer og døre, og SOLO er løsningen når det kun drejer sig om sålbænken til et byggeri uden montage af sider og top.

JUAL FRAME-LINE QUAD – Inddækning af vinduer og døre
QUAD er systemet når der er brug for en smart, enkel og effektiv løsning til inddækning af vinduer og døre. Systemet kan monteres på rekordtid, uden at det går ud over kvaliteten.
Faktisk er finishen med det færdige system langt flottere og mere sikkert, fordi håndværkeren ikke længere skal bruge tid på at klippe og skære på byggepladsen.

JUAL FRAME-LINE SOLO – Sålbænke
SOLO er løsningen når der kun er brug for en sålbænk til et byggeri med en facade, hvor der ikke skal monteres sider og top.

Designfordele med JUAL Frame-line

Ingen synlige skruer skaber en elegant lethed

  • Leveres i alle farver, hvilket giver mulighed for at opfylde kundens ønsker
  • Matcher alle typer materialer som beton, stål, tegl, træ, mursten eller lette facadeprodukter
  • Leveres med en smuk, ensartet overflade
  • Indfarvede lasker sikrer ”usynlige” samlinger og en flot helhed
  • Leveres på specialmål