Er græsset grønnest hos dig eller naboen?

Har du en lille, indre konkurrence kørende med, at du gerne vil have, at din have stråler lidt mere end naboens? Selvom det blot er en venskabelig tanke, kan du sagtens gå med en lille irritation over, at din have ikke er helt så flot eller veludført, som du gerne vil have. Måske du er løbet lidt tør for idéer til, hvordan du kan forny den og gøre den til din helt egen. Anlægsgartner Ove Jensen kan med garanti hjælpe dig på det punkt.

Ved at få hjælp af en anlægsgartner ved du også, at du står med en fagprofessionel, der bruger hele sit virke på opgaver som netop din. Derfor er der også en del erfaring at hente, og du vil kunne dele dine idéer med gartneren, som vil kunne komme med sine bud på, hvad der skal gøres. Der er forskellige måder at gøre det på – enten kan I sammen udarbejde en plan for, hvad der skal udføres, eller vedkommende kan følge dine drømme fuldstændig.

Få styr på alt fra græs til fliser

Det er ikke kun det grønne, der har noget at sige for, hvordan dit hjem præsenteres udendørs. Fliserne har ligeledes en betydning, og her ville du for eksempel kunne udnytte dig af en brolægger, der kan være med til at gøre din have til noget helt særligt. Klik her og se de mange muligheder, der er, når en brolægger tager fat i din have – måske der er nogle ting, du slet ikke havde tænkt kunne lade sig gøre?

Det er altid en god idé at skabe en rød tråd, når man indretter noget. Det kender du garanteret fra indendørs, hvor der er temaer eller materialer, der går igen fra rum til rum. Hvorfor ikke også føre det ud i livet udendørs? Det kunne handle om at bruge samme fliser i indkørsel og havegang.