Forlæng sommeren med udendørs terrassevarmer

En terrassevarmer er uundværlig, hvis du bor i Danmark, da vejret er meget omskiftelig, og hurtigt kan gå fra lun til kold temperatur. Her skal du hurtigt kunne tænde for noget udendørsvarme, før det bliver for koldt til at sidde udenfor. Dermed kan du forlænge sommeren, og nyde aftenerne på terrassen, uden at fryse eller at skulle sidde med flere lag af tæpper. En terrassevarmer giver god varme og skaber en hyggelig atmosfære til dig og din familie.

Forskellige modeller

Der findes forskellige slags terrassevarmere. Du kan få væghængte terrassevarmere, som er smarte til den mindre terrasse, da de ikke tager pladsen fra gulvet, hvor du i stedet kan have flotte blomsterkrukker til at stå med havebordet. Du kan også få en terrassevarmer, som kan stå på gulvet, så du dermed nemmere kan flytte rundt med varmen. Så hvis du har en større terrasse, ville gulvmodellen være oplagt for dig. Desuden kan du også få en bordmodel, som er en mindre størrelse terrassevarmer. Denne kan stilles over eller under bordet, og er nemmere at have med på farten, for eksempel i campingvognen eller ude på altanen. Alt efter hvor du ønsker varmen skal komme fra og hvilken stil du er til, kan du sagtens finde den terrassevarmer der passer til dig og din terrasse.

El eller gas?

Før i tiden var det nærmest kun gas terrassevarmere, som kunne fås, men de elektriske versioner bliver mere og mere populære. Og dette er de, fordi de varmer hurtigt op på få minutter. De fordeler varmen godt, og er mere energieffektive, så hvis du gerne vil spare lidt penge ved opvarmningen, er denne et godt bud på terrassevarmer for dig. Derimod kan en terrassevarmer på gas også være god at have, da de er mere fleksible. De skal ikke tilslutte en stikkontakt, og du kan derfor placere den lige hvor du ønsker det.