Dette får du med stor sandsynlighed brug for i dit nye skur

Er du gør-det-selv-typen, der, når vejret så småt forbedres og bliver rarere at opholde sig udendørs i, næsten ikke kan sidde stille, men bare føler sig nødsaget til at komme ud og udrette noget med hænderne? Så bør du læse med her, for er et af dine projekter at bygge et nyt skur, får du her et par råd til netop det.

Spar på stikkontakterne

I et skur, der som regel er placeret lidt væk fra husets hovedbygning, er det vanskeligt at føre strøm og installere stikkontakter, så hvis du kan få strøm derud på en nemmere måde end ved at installere utallige stikkontakter, vil du sandsynligvis gerne kende til den løsning. Kabeltromle er det helt perfekte middel til at undgå at være nødt til at installere stikkontakter på alle væggene, da en kabeltromle indeholder adskillige stikkontakter som erstatning for dem, der ikke er indsat direkte i murene/væggene. Find din kabeltromle her, hvis du nu er overbevist om, at en kabeltromle vil passe formidabelt ind i dit nybyggede skur.

En kabeltromle kan fås med flere forskellige ledningslængder. Dermed kan du sagtens få en ledningslængde på din kabeltromle, der er kompatibel med skurets størrelse. På den måde vil der ikke komme til at ligge en ledning, der er mange meter længere end nødvendigt. Det kunne både være en øjebæ og udgøre en vis snublerisiko – begge ting, du nok foretrækker at gå udenom ved køb af en kabeltromle.

Skab et rummeligt skur på få kvadratmeter

Skure er sjældent på særligt mange kvadratmeter, for det er ikke et værkstedsskur, grundens areal prioriteres til, når der også skal overlades plads til både indkørsel, have, terrasse og selve huset. Du vil derfor med fordel kunne indrette dit skur med opbevaring på hylder i flere etager. Derved sparer du gulvplads og undgår store skabe og låger, der fylder.