Nyt grej til byggepladsen

Der er altid gang i den på en byggeplads med spændende projekter og travle arbejdere. På en arbejdsplads som denne bruges mange maskiner og redskaber, og arbejdet afhænger af, at man har de rette ting til at klare opgaven. Læs her om to gode tilføjelser så arbejdet kører optimalt.

Gør arbejdet fleksibelt med de rette redskaber

Befinder man sig på en byggeplads, der arbejder meget med beton og cement til at opstille forskellige bygninger, vil der være behov for redskaber til forskalling. Skal man lave særlige afstøbninger, kan det være en rigtig stor fordel at kunne arbejde med fleksible forankringsløsninger, så man er klædt på til ethvert projekt. En rigtig god tilføjelse vil være forskallingssystemet mammut xt fra meva, der i alt giver tre forskellige forankringsmetoder med kun ét greb. Dette system giver både mulighed for ensidig og tosidig ankerforskalling. Altså en gennemtænkt løsning, der gør det lettere at montere og efterfølgende afmontere forskallingsformene på byggepladsen.

Lifte der kan klare mosten

I løbet af blot én dag på en byggeplads skal der løftes og flyttes rigtig mange tunge og besværlige materialer. Det er derfor altafgørende, at byggepladsen har et godt udvalg af effektive lifte til ethvert formål. Der er nogle vigtige faktorer at tage højde for, når man skal finde den rigtige lift til byggepladsen. Først og fremmest skal man selvfølgelig finde en lift med en passende løftekapacitet, så man er sikret, at den kan klare vægten af de materialer, der arbejdes med. Derefter skal man sikre sig, at liften kan nå den rette arbejdshøjde. Sidst, men ikke mindst, bør man også undersøge byggepladsens underlag. Er det jævnt og plant eller hælder underlaget visse steder? Find en lift der kan klare sig på det gældende underlag, så der ikke opstår problemer i løftet. Få gerne vejledning af en professionel, der kan hjælpe med valget af lift.