En bordrundsav er et godt valg til dine byggeprojekter

Elsker du gør det selv-projekter, og foretrækker du at arbejde med træ? I så fald bør du købe en bordrundsav til dine projekter derhjemme. En bordrundsav er en praktisk og nyttig maskine med en del egenskaber og funktioner.

Har du en bordrundsav på værkstedet, vil du kunne gå i gang med et væld af forskellige opgaver. Er du stadigvæk i tvivl i forhold til, om du skal investere i en bordrundsav? Læs med videre her og find ud af, hvad du kan bruge sådan en sav til.

Hvad kan jeg bruge en bordrundsav til?

En bordrundsav er en transportabel sav, der kan placeres på et bord. Derudover kan den også være forsynet med ben, så det er muligt at betjene saven fritstående. Desuden kan klingen som regel vippes, så du kan skære i smig.

Du får altså en alsidig og funktionel sav, der kan bruges til mange opgaver. Men hvad kan en bordrundsav så bruges til? Arbejder du ofte med træ, er en bordrundsav uden tvivl et uundværligt redskab.

Du kan blandt andet bruge en bordrundsav til at flække et bræt på langs. Samtidigt kan du nemt skære store plader i mindre stykker, hvilket i mange tilfælde kan være en stor hjælp.

Vil du gerne i gang med at lave dine egne lister, er en bordrundsav ligeledes en fremragende maskine at have ved hånden. Du kan også lave en bladsamling med en bordrundsav eller save false, hvis du har brug for det.